30-07-07

ros katertje

Hoi,

Hier ben ik dan terug,

vakantie is voorbij, al wel even maar door omstandigheden, kon ik hier niet op de pc, soms wel eens op het werk een kijkje nemen maar iets posten lukt daar niet

wat heb ik zo al uitgevoerd, wel eerlijk gezegd niet zoveel, ik ben natuurlijk gaan werken, mijn ventje had nog verlof dus moest ik na mijn werk niet veel meer doen he .

2 weken geleden kregen we er nieuwe huisgenoot bij, ik had al lang mijn zinnen gezet op een kitten en eindelijk kwam het er dan van, wij naar het asiel, daar zitten er genoeg die een fijne thuis zoeken. Ons oog viel direct op een ros katertje, maar het heeft maar een weekje bij ons mogen zijn. Volgens het asiel was het beestje 7à8 weken, volgens mij was het jonger,  Ik ben er nog mee naar de dierenarts geweest toen het nog leefde, volgens hem was dit beestje nog geen 6 weken, het had bloedarmoede en waarschijnlijk een onderliggende kattenziekte. Het was een vogeltje voor de kat, ik heb het dan maar rustig laten inslapen, tot mijn grote spijt en verdriet natuurlijk.

dus nu kunnen jullie al wel raden dat ik volop op zoek ben naar een nieuw, klein lief, ros katertje. Normaal zouden we er volgende week eentje gaan halen in brasschaat, we hadden het al gezien, kreeg ik daarstraks telefoon van die meneer : ze deden het dan toch maar niet weg Dus als jullie iemand in je geburen of familie kennen die zo'n lieverdje te veel heeft laat het me dan weten, liefst zo snel mogelijk, aangezien ik nog verlof heb en me zo veel kan bezig houden met Izzy, want zo zal zijn naam zijn  Liefst wel iemand uit de regio's : brecht, hoogstraten, rijkevorsel, brasschaat, wuustwezel,... Stuur me dan maar een mailtje of reageer gewoon op dit bericht.

19:47 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

:-) ik zal eens mee rondkijken naar een ros katertje zelle.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 30-07-07

Hey Tante Leen, Vind het wel er voor je dat je kitten gestorven is! Hoop dat je snel een nieuwe vind.
Hoe gaat het voor de rest nog met je? Heb je al aan hele tijd niet meer gehoord of gezien....

Kusjes,
-xxx-

Gepost door: Mieke | 31-07-07

Spijtig van dat poesje.
Je zei dat vorig jaar al hé dat je dat wel zag zitten :-)
als ik ergens iets weet geef ik wel een seintje.

Gepost door: christel | 31-07-07

:-) Ik ben gewoon lief ... :-p
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 31-07-07

De commentaren zijn gesloten.