01-08-07

nachtje

goedenavond allemaal,

sebiet beginnen aan mijn 1ste nachtje van de twee, ik heb er helemaal geen zin in, ik ben nu al moe. Ik was deze morgen al heel vroeg wakker en ik heb na de middag wel een dutje gedaan maar blijkbaar is dat niet genoeg. Hopelijk is het niet te druk, hoewel er kan beter vanalles te doen zijn anders wordt wakker blijven nog moeilijker denk. Ik doe niet zo vaak nachten dus ben het ook niet gewoon, vooral het slapen overdag is niet makkelijk. Mja er zullen er hier wel meer zijn die daar problemen mee hebben

Het 1ste nachtje van Izzy is ook goed meegevallen, voor de veiligheid hadden we hem vannacht wel in de keuken gezet, je weet immers nooit wat voor kattekwaad zo'n kleintje uithaalt. En ook voor Lara leek me dat het beste idee. Vandaag gaat het prima tussen die twee, ze liggen vaak bij elkaar te slapen. We moeten Lara wel goed in het oog houden want ze eet telkens het eten van Izzy op, niet als we het zien maar als we onze rug draaien. Ik had al gedacht om het eten wat hoger te zetten zodat ze er niet aan kan, maar de kleinste spruit kan er dan ook nog niet aan he. Hij geraakt nog maar met moeite in de zetel dus op de tafel gaat al helemaal niet lukken.

Vandaag heb ik niet zoveel uitgevoerd, voor de middag naar de winkel geweest en een machine was opgezet, verder lekker lui niets gedaan.

Voila dat was het voor vandaag, over een half uurtje moet ik vertrekken, kga nu eerst mijn bokes klaarmaken want een heel nachtje zonder eten zal niet lukken.

veel liefs en denk eens aan mij als jullie in je warme bedje liggen.

xxx

19:30 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) Ik zal eens aan je denken zelle ... en eens wegmijmeren over onze gezellige nachtjes samen ;-)
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 01-08-07

:-) Doe Ilse heel veel groetjes van me ...

Gepost door: ann | 01-08-07

:-) Ik wens je een verkwikkende slaap toe. Nog eentje en dan zijde er weeral vanaf ... en het is echt ideaal slaapweer ;-)
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 02-08-07

De commentaren zijn gesloten.