06-08-07

vakantie

Goedemiddag,

ff niet geweest, mja het was ook geen weer om voor de pc te zitten he. mijn 2de nachtje is ook heel goed meegevallen, ik heb nadien wel niet zo lang geslapen, was om 12u al terug op. erg is dat niet want als ik te lang slaap dan kan ik 's avonds niet meer slapen he.

in het weekend hebben we niet zoveel gedaan, vrijdagavond zijn we lekker uit gaan eten met ons 2-tjes, dat was al lang geleden. Zaterdag op zoek geweest voor een nieuwe partytent aangezien de vorige gaan vliegen is en dan wel letterlijk, mja het was ook niet zo'n stevige. We hebben beslist dat we geen nieuwe gaan kopen, we gaan zelf wel een veranda zetten, daar gaan we langer geniet van hebben als van een partytent, en dat kan in de winter blijven staan. Zondag heb ik lekker niets gedaan, veel te warm voor mij, dus heb ik me rustig gehouden in de tuin in de schaduw en af en toe eens binnen komen kijken hoe onze nieuwe huisgenoot het stelt. Hij mag immers nog niet buiten.

en vandaag trekken we richting Fillippine, dat is in zeeuws-vlaanderen, tussen het sas van gent en terneuzen. we gaan op bezoek bij vrienden van ons en natuurlijk 's avond lekker uit eten. Het zullen mosselen worden, want nergens hebben ze zo'n lekker mosselen als daar.

dus nu eerst een klein hapje eten thuis en dan vertrekken. Ik wens iedereen nog een aangename dag toe en tot de volgende keer.

liefs van mij

12:11 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hello Kathleen Geniet vandaag met jullie uitstapje.
En natuurlijk als men naar de Fillippine gaan
zou het dom zijn daar geen mosselen te eten.
Ze zeggen dat ze dit jaar zo lekker zijn.
Kan er niet van mee spreken want ik mag geen vis meer eten
Ik kom je nog een fijne week toewensen
Groetjes

Gepost door: Rita | 06-08-07

amai da's een lieverdje ! De poes wel te verstaan hé haha
Ik zal vrijdag eens bellen,horen wat het verdict was,en dan kunnen we mss ineens nog eens afspreken ?
De groetjes xxx

Gepost door: christel | 07-08-07

Hello Kathleen Nog een aangename woensdag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.