08-08-07

kiekeboe

Hoi,

Hier zijn we nog eens, gisteren niet zoveel tijd gehad om te posten, alé wel tijd maar niet echt veel zin.

De mosselen waren eergisteren overheerlijk, we hebben een fantastische dag gehad. Gisteren voormiddag moest ik dus in de NMR, ze hebben een scan gemaakt van de schedel, donderdag (morgen) moet ik terug en dan gaan ze nog eentje nemen van het ruggenmerg. Ik had gevraagd of dat niet op één dag kon maar dat ging niet want dan zou het ziekenfonds het niet terug betalen, een apenland noem ik dit, mja zal niet veel aan te doen zijn. Na de NMR van morgen moet ik nog andere testen laten doen en dan een bezoekje aan de neuroloog. Eerlijk gezegd ben ik er wel wat zenuwacht voor maar dat is elke keer al zo geweest.

Vandaag hebben we niet zoveel gedaan, voor de middag lekker wakker geworden, na de middag gaan winkelen in Zundert, Nederland. Dat is voor ons maar een kwartiertje rijden en er zijn veel dingen goedkoper dan hier in België. We zijn ook nog een bestek laten maken voor een veranda. We hadden eerst zo'n partytent staan maar die is gaan vliegen, wilden dan eerst een andere kopen maar we hebben toch maar besloten om een veranda te zetten, die kunnen we in de winter laten staan en dan kan ik daar mijn was ook onder drogen.

Verder hier niet zoveel nieuws, dus zie ik jullie morgen wel weer, dan heb ik waarschijnlijk ook de uitslag van al de testen en die zal ik dan wel meedelen.

 Liefs en tot morgen xxx

19:17 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hey kathleen, Ik hoop dat het allemaal een beetje meevalt: de uitslagen van alle onderzoeken ... Je voelt zelf je eigen lijf ook wel ... maar onderzoeken zetten even alles zwart op wit hé. Ik duim alvast.
Thx voor je medeleven met mijn nachtjes. Het is nu gewoon even zwaar omdat ik er nu heel veel op korte tijd doe. Voor mij is het een bevestiging van het feit dat deeltijds nacht echt wel genoeg is. Ik wil immers nog een beetje kunnen leven ook ;-)
Ik hoop dat de prijs van de veranda een beetje meevalt ...
Eén dezer trekken wij ook nog eens naar den Dirk in Zundert ... Het scheelt daar inderdaad echt wel veel vaak hé. De moeite om er al eens naartoe te rijden. Alleen vind ik de parkeerplaats er niet alles.
Ik wens je nog een fijn stukje avond toe en voor morgen een fijne donderdag.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 08-08-07

Goedeavond Kathleen Hoop voor je dat de uitslagen van de onderzoeken goed zullen zijn.
Nog een aangename avond verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 09-08-07

De commentaren zijn gesloten.