09-08-07

welterusten

Hoi,

Voor ik in mijn bedje kruip kom ik hier toch nog een postje doen. Ik had namelijk beloofd om nog even te laten weten hoe het verlopen is bij de neuroloog.

Er is inderdaad iets mis, er zijn veel plaques (littekens) bijgekomen in de hersenen en het ruggenmerg, vandaar dat ik ook meer klachten heb. Voorlopig moet ik echt veel rust houden, dus das weeral niet gaan werken, hij vond het ook niet verstandig om met de auto te rijden aangezien mijn linkeroog niet altijd meewerkt. Hij hoopt dat dit over gaat met heel veel rusten. Als dit niet zo is moet ik alsnog een cortisonekuur krijgen. Ik ga dus zeker veel rusten want ik heb daar een hekel aan, kben er telkens heel ziek van. Op het werk zullen ze het wel niet leuk vinden dat ik weer afwezig ben maar mijn gezondheid gaat voor. Hopelijk hebben ze daar een beetje begrip voor.

Heb dus vandaag echt niets gedaan. Na de middag heb ik wat geslapen op de zetel, ik wou maar een uurtje gaan liggen, het zijn er bijna 3 gewordenVerlegen. Maar het heeft me deugd gedaan.

En nu kruip ik in mijn bedje, lekker dicht tegen mijn ventje aan Knipoog

Welterusten en tot de volgende

Liefs xxx

22:32 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

.. ik duim voor je ... dat je het met rusten kan overwinnen. en als het echt nie anders kan ... dan zal het toch de cortisone worden he... hoe erg je dat ook haat. Het is dan even voor je eigen goed. Op het werk zullen ze het wel snappen. Ik vind je alvast heel dapper. Je doet immers je uiterste best. Ik ken er nie veel die dat zouden nadoen.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 10-08-07

De commentaren zijn gesloten.