14-08-07

goedemorgen

Hoi,

Hier schijnt het zonnetje al volop, hopelijk blijft het zo voor de rest van de dag, hoewel, ze kunnen misschien nog een beetje overlaten voor morgen; dan is het immers een feestdag en hoeven veel mensen niet te werken, maar je zal altijd zien dat het morgen een regendagje is. We houden onze vingers gekruisd in de hoop dat het zal helpen.

Wat hebben we zoal gedaan de afgelopen dagen? Wel niet zo heel veel. Vrijdag was het dus de dodentocht, de wandelaars hebben het beide opgegeven, de schoonbroer na 54km, hij had 3 grote bloedbleinen op beide voeten en het was medisch niet verantwoord om nog verder te stappen. Moe was hij nog zeker niet. De schoonzoon had enorme pijn in zijn lies en is moeten stoppen na 30km. Ik vind toch dat ze beiden een grote prestatie hebben gedaan. Volgend jaar gaat mijn schoonbroer zeker terug mee doen. Mijn ventje heeft ook goed zijn best gedaan in de volgwagen, hij was ook nog niet moe hahaTong uitstekend

Zaterdag en zondag zijn 2 rustige dagen geweest. Ik moet immers veel rusten en dan doen we dat maar he, Ik heb zaterdag wel een wandeling gedaan met ons Lara, niet te ver maar ik heb er toch van genoten. Ik heb ook eens geprobeerd om toch auto te rijden maar met een anderhalf oog is dat toch niet simpel. (linkeroog werkt niet zo goed mee). Hopelijk trekt dit echt wel weg want ik heb de wagen nodig om te gaan werken. Dus rusten nog we nog maar wat meer he. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, ik ben niet iemand die stil kan zitten, toch zeker niet als het me opgelegd wordt.

Zo nu ga ik eerst naar de bakker en nadien een beetje strijken en dan ga ik me in de zetel zetten en lezen. Ik was naar de bib geweest en had 5 boeken meegebracht, ik moet eerlijk bekennen dat ik er al 3 van uit heb, de 4de is ook bijna uit. Eens ik aan het lezen ben, kan men een bom naast me laten vallen dat hoor ik niet. En het is een goede training voor mijn oog, regelmatig dek ik mijn rechteroog af zodat de linker echt wat meer moeite moet doen Knipoog

Wens jullie nog een fijne dinsdag en tot..........?

lieve groetjes xxx

08:48 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goedenamiddag Kathleen De mannen het wel niet tot het einde gebracht in de dodentocht.Maar is toch een goed teken dat ze volgend jaar terug mee zullen doen.
Hopelijk zal je linkeroog snel genezen.
Vroeger kon ik ook uren aan een stuk lezen.
Nu na een bladzijde of 30 ben het al beu.
Je schrijft dat het een goede training is voor het oog,en dat zal wel juist zijn.
Nog een fijne dinsdag verder
Hier is momenteel de zon aanwezig
Groetjes

Gepost door: Rita | 14-08-07

Alle personen die ik ken,en die ook de dodentocht hebben meegestapt,hebben allemaal afgehaakt zo rond de 40-45 km.
Ik zou dat ooit in mijn leven ook wel eens willen doen. Niet op mijn 65ste natuurlijk :-)

Gepost door: Christel | 14-08-07

De commentaren zijn gesloten.