20-08-07

maandag

Hoi,

De nieuwe week is weeral aangebroken Smile. Voorlopig is het hier in het antwerpse nog droog, maar ze voorspellen niet veel goeds voor deze week.

Hier was het een rustig weekendje. Zaterdag eerst gaan winkelen en na de middag een flinke wandeling gedaan met Lara. Alé het moest een flinke wandeling worden maar het ging me niet zo goed af. Heel veel tintelingen in mijn benen, evenwichtstoornissen pfff en we waren nog maar net het centrum hier uit. Toch maar verder gestapt en op het eerste bankje dat we tegenkwamen even gerust. Lange wandelingen zijn niet meer aan mij besteed Obepaald. ' s Avonds heb ik dan maar gezellig met het ventje voor de tv gezeten en op tijd in mijn bedje.

Ik heb 's zondags geslapen tot 10u!!!! Mijn ventje was er niet gerust in omdat hij weet dat ik nooit zolang slaap. Maar het heeft me deugd gedaan. Voor de middag toch nog snel langs mijn schoonouders gegaan voor de pillekes te zetten en na de middag hebben we thuis een filmpje gekeken. 's Avonds nog even naar Turnhout gereden op bezoek bij mijn papa. Het is gek maar die bezoekjes doen me heel veel pijn. Ik mis mijn moeder heel erg, telkens verwacht ik nog dat ze in de zetel zit. We zijn niet zo heel lang gebleven. Ik kon het echt niet Huilen. Ik weet wel dat ik me erover moet zetten en sterk moet zijn voor mijn vader maar, het lijkt wel of ik nu pas mijn echte klop krijg.

Vanmorgen heb ik heb tot 9u geslapen, opgestaan, douchke genomen, hond en kat eten gegeven, aardappelen geschild een machine was ingestoken, met de swiffer rondgeswifferd en nu zit ik hier voor mijn pc'ke, eventjes ontspannen. Verder zal ik vandaag niet veel meer doen. Straks nog wel strijken en nog wat lezen.

Ik wens jullie allen een fijne dag en tot de volgende

Lieve groet xxx

10:52 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

tijd Ik denk dat het allemaal veel tijd nodig heeft ... het ging ook allemaal snel, je had geen tijd er naartoe te leven ... Nie moeilijk dat je dan nu pas je klop krijgt. Ik wens je veel sterkte toe om het allemaal een plaatske te kunnen geven.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 20-08-07

*** eindelijk eens tijd om iets te posten !
oei ik lees dat het nog niet goed gaat ...
geef alles maar voldoende tijd !
eerst aan jezelf denken en dan het werk hé !
we hebben een zalige vakantie gehad ,
nu is het weer even wennen thuis te zijn !
nog een hele fijne avond ,
lieve groetjes

Gepost door: madeliefje | 21-08-07

De commentaren zijn gesloten.