29-08-07

woensdag

Hallo,

De week is weeral in de helft gesneden, voor sommige kan het aftellen naar het nieuwe schooljaar alweer beginnen. Wat zullen er weer veel mama's blij zijn, er zullen er ook enkele zijn die traantjes laten, net zoals hun kleuters die hun eerste stap zetten naar de grote boze wereld.

Hier is het de afgelopen dagen rustig geweest, ik heb veel geslapen, vooral in de namiddag dan, tot de buurvrouw me wakker riep, zoals ze bijna dagelijks doet, niet tegen mij maar tegen haar kinderen. Ook 's avonds is roepen en tieren dagelijkse kost. Ik had eens met de nacht gestaan en ik vroeg haar of ze een beetje stiller kon roepen omdat ik soms 's nachts moest werken. Ik kreeg als antwoord, 's nachts moet je slapen, dus ik had gedaan met klappen. Snap zo'n mensen niet maar ja het zal wel weer aan mij liggen.

Voor mij begint het aftellen ook. Maandag terug gaan werken, ergens zie ik het helemaal niet zitten. Langs de andere kant zie ik er ook weer naar uit, zou mijn zinnen een beetje terug verzetten. Ik heb al enkele dagen verschrikkelijke hoofdpijn die weg gaat na het innemen van een pijnstiller maar zodra die is uitgewerkt is de hoofpijn ook terug. Ook heb ik de laatste 2 dagen veel pijnscheuten in mijn ogen als ik ze beweeg pffff.

Zondag zijn we dan toch maar niet naar zee gereden. Ik had er helemaal geen zin en mijn ventje eigenlijk ook niet. We waren veel te laat uit bed en het was de moeite niet meer om nog tot daar te rijden; maar toch hebben we genoten van een rustig dagje thuis. 's Avonds zijn we nog wel over de kermis gewandeld hier in het dorp en nadien een terrasje; daar was het best fris op dus we waren ook weer snel terug thuis. Denk dat we nog geen 2u weg geweest zijn.

Gisteren zijn we nog even langs mijn papa gegaan, hij heeft nog wat aardappelen mee gegeven en wel 10kg uien. Hij had zich misrekend bij het planten en heeft nu zo'n 75kg staan. Dus er zal veel ui gegeten worden hier. Zondag gaan we terug even langs, dan zou hij verse boontjes meegeven, dat is altijd lekker zo vers uit de tuin.

Verder is hier niet veel gebeurd, dus ga ik het hier bij laten.

Veel liefs en tot gauw xxx

16:17 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) hallo...
Voor mij start het "werkjaar" ook terug op maandag! 't Zal in het begin toch weer even wennen worden, vooral aan het lawaai...
75 kg uien, amaai !!!! 't Is de moeite !
groetjes, mieneke

Gepost door: mieneke | 29-08-07

ik ... zal maandag voor je duimen! Maar ik begrijp je gemengde gevoelens (typte ik dit al niet eerder ;-) ) Ik hoop dat je de pijn wat te baas kan blijven ... pff ... zo pijnscheuten in je ogen ... Da valt nie mee denk ik.

Ik wou dat ik nen pa had die me zo pattatten en ajuin meegaf ;-) Al eens gezien wat dat tegenwoordig allemaal kost ;-)Ik begin er zelfs aan te denken om hier terug een eigen groententuintje aan te leggen. Plek genoeg hier. Alleen één nadeel: tuinieren is niet echt mijn ding.

Gelukkig heb ik hier geen buren die vinden dat ik 's nachts moet slapen ;-))))

Lieve groetjes en nog een fijne donderdag!

Gepost door: ann | 30-08-07

hallo Kathleen Hopelijk gaat de hoofdpijn snel weg
En die scheuten in het oog.
In ieder geval beterschap gewenst
En weet de dokter al vanwaar die scheuten in je hoofd komen?
Amai 75 kg ajuinen dat zal toch voor je ogen niet goed zijn.Maar je kan het nog altijd vragen aan het ventje
Nog een fijne dag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.