03-09-07

eerste werkdag

Goeienavond,

Vandaag mijn 1ste werkdagje na bijna 4 weken thuis. Het deed vanmorgen pijn toen het wekkertje afliep, ik had heel veel moeite met uit mijn bed te geraken, dat is iets waar ik vroeger nooit geen problemen mee had, ik was bijna altijd wakker voor mijn wekker, nu dus niet.

Deze morgen regende het pijpestelen toen ik vertrok. Ik voelde me helemaal niet zeker op de baan : donker, regen, al die lichten in mijn ogen, ik was blij dat ik op het werk was. En eigenlijk was ik dus al moe voor ik moest beginnen. Gelukkig was het niet te druk op het werk en stonden we met 3, we konden het dus alledrie rustig aan doen.

Gelukkig kan ik op begrip van mijn collega's rekenen en gunnen ze me al eens 15 minuutjes rust, vaak is dat genoeg om weer een uurtje verder te gaan. Ik zorg er wel altijd voor dat mijn werk gedaan is, ik heb immers de hele dag tijd, dat is dan weer het voordeel van voltijds te werken. Hoewel ik de laatste tijd alleen maar nadelen ondervind maar ik probeer positief te blijven.

Om 15u30 thuis gekomen, aardappeltjes geschild, geswifferd, klein afwasje gedaan. Tegen 16u15 was mijn ventje thuis, ben dan aan het eten begonnen, na het eten afwassen, in bad, even voor de tv gezeten en voor de computer, nu eventjes een blogje neerzetten en dan bedje in, morgen weer een dagje vroege. Het is me gelukt om woensdag en zondag late te doen, dan kan ik toch al een beetje uitslapen, kijk er nu al naar uit.

Zo nu ga ik jullie laten, ik hoor mijn bedje al roepen, oogjes worden zwaar dus hoog tijd dat ik een verdieping hoger ga.

Welterusten en tot morgen

Veel liefs xxx

P.S. Sorry dat ik mijn blogrondje nog niet gedaan heb, maar heb er momenteel niet echt puf voor, misschien morgen.

20:55 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel goede moed op werkgebied !
Laat je thuis maar eens goed verwennen,ben er zeker van dat Dirk weet hoe dat moet haha

Gepost door: christel | 04-09-07

Hallokes ik wens U nog een aangename laatavond...liefs...

Gepost door: Athea | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.