06-09-07

vrij dagje

Hellow

We zijn weeral over de helft van de week. Gisteren heb ik late gehad, dus eerst uitgeslapen (tot 8u30), nadien naar de bakker geweest en hier met swiffer rond gegaan. Vandaag heb ik een vrij dagje, dus weer uitgeslapen tot 8u, dat is niet zo lang maar ik ben gisteren ook op tijd gaan slapen, denk dat ik rond 22u al in mijn bedje lag, helemaal uitgeteld. Denk niet dat mijn hoofd het kussen heeft geraakt dat ik al vertrokken was.

Heb bijna heel de nacht over mijn mama gedroomd, dat ze er nog was, dat ze er was op het doopfeestje van haar eerste kleinzoon die op 9 mei geboren is. Het was allemaal zo mooi, voor mij mocht die droom blijven duren. Ik mis haar nog steeds en heb meer en meer dromen over haar. Maar ik troost me bij de gedachte dat ze van hierboven uit waakt over ons allemaal.

Vandaag heb ik hier een bergje was weg gewerkt, strijken zal iets voor een andere keer zijn want het is echt niet veel. Ben ook nog naar de bakker en apotheker geweest. Toen belde mijn ventje dat hij al heel de morgen hoofdpijn had, of ik misschien een dafalganneke kon brengen, dus dat heb dan maar gedaan.

Vandaag staan er aarappelen, erwten en wortelen met steak op het menu. Dat is weeral even geleden, die erwten en wortelen he, patatjes niet want wij eten alle dagen aardappelen met groenten en vlees, behalve in het weekend, dan kook ik niet, ik maak wel eens spaghetti maar dat is niet echt koken he.

Morgen en zaterdag heb ik de vroege, zaterdagavond moeten we naar een bbq van de biljartclub waar mijn ventje speelt. En zondag heb ik late. Eergisteren moest mijn ventje gaan biljarten, zijn 1ste wedstrijd voor dit seizoen, en hij heeft gewonnen, nog wel van een Ceulemans Niet de grootmeester himself maar wel een kleinzoon ofzo ervan, ik weet het nie juist. Zaterdag moet hij in de namiddag een testmatch gaan spelen in Zundert bij het eredivisieteam, ben eens benieuwd. En volgende week dinsdag mag hij terug bij eerste team in België meedoen, hij moet dus wel indruk gemaakt hebben. Ik ben zo trots op mijn ventje. Het trainen heeft dan toch uitgehaald, nadeel is wel dat ik veel alleen zit maar ik vind dat niet zo heel erg. Ik weet dat hij die sport met hart en ziel doet en dat wil ik hem zeker niet afnemen. Voor hem is het niet zomaar een cafésport om nadien een stevige pint te pakken.

Voila, ik ga het hierbij laten voor vandaag. Ik ga nog even op de zetel liggen met een boek, wat me eraan doet denken dat ik nog naar de bibliotheek moet, maar dat zal voor na het avondeten zijn denk .

Veel liefs en tot de volgende xxx

15:16 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Profiteer Geniet en profiteer alvast van je vrij dag.

Gepost door: Jim | 06-09-07

Hallokes Ik wens U voor straks een prettig weekend en veel liefs...

Gepost door: Athea | 08-09-07

Hier ook een biljarter in huis.
Ideetje : we laten onze mannen samen biljarten binnenkort,terwijl wij een pintje drinken. Deal ?:-)

Gepost door: christel | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.