14-09-07

weeral vrijdag

Hoi,

Het is weeral vrijdag, wat gaat de tijd toch snel. Ik weet dat ik hier al meer dan een week niet geweest ben, maar zo na het werk heb ik vaak de fut niet meer, gewoonlijk rust ik eerst wat uit als ik thuiskom, dan zorg ik voor het eten, na het eten afwassen, even tv kijken en meestal kom ik dan niet meer uit de zetel ;) Ik lig dus ook dagelijks goed op tijd in mijn bedje.

Hier is eigenlijk niet zo veel gebeurd, op het werk is het vrij rustig, dus tijd voor andere dingen te doen, zoals kasten goed leggen bij mensen die maar weinig bezoek krijgen.

Het weekend moet ik niet werken. Zaterdag moet mijn ventje biljarten in de namiddag en op zondag moeten we naar een doopfeestje. Het zoontje (Ube) van mijn jongste zus wordt dan gedoopt. Hij is 4 maanden jong en een schat van een baby, spijtig dat ik hem zo weinig zie, mijn zus woont in Turnhout en dat is voor ons niet bij de deur. Ik zit 's avonds niet liever dan in mijn zetel en voor haar is dat net hetzelfde.

Volgende week donderdag moet ik langs de arbeidsgeneesheer en dan gaan we eens kijken wat de mogelijkheden zijn om eventueel minder te werken. Of er helemaal mee te stoppen, hoewel ik dat laatste niet echt zie zitten. Maar het gaat telkens een paar maanden goed om dan weer een tegenslag te krijgen, dat wil zeggen dat ik dan minstens 3 weken thuis zit, wat voor onze dienst ook niet echt aangenaam is. Ik ben nu al zover gekomen dat ik beslist heb om een poetsvrouw aan te werven, via de dienstencheques (met dank aan Carine voor haar uitleg). Dan heb ik het thuis toch ook wat rustiger en hoef ik me daar al geen zorgen meer om te maken. Nu is het vaak thuiskomen en denken wat ik nog allemaal moet doen, ik voel me dan schuldig als mijn ventje vanalles doet terwijl ik languit in de zetel lig omdat ik gewoon de puf niet meer heb om nog iets te doen. Dus wacht ik nu af tot ze me contacteren.

Dat was het zo'n beetje, maar ik had gezegd dat ik niet zoveel had te vertellen.

Heel veel liefs en tot volgende week xxx

15:38 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je een fijn weekend toe...
Rust maar goed uit!
Liefs, Mieneke

Gepost door: mieneke | 14-09-07

prettig weekend
groetjes

Gepost door: irma | 14-09-07

... Ik snap wel hoe je je voelt, maar toch moet je dat schuldgevoel van je af proberen te zetten hoor. Dat van die poetsvrouw is een heel wijze beslissing. Dan hoef je je daar toch al geen zorgen meer over te maken.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 15-09-07

Hallokes Van die poetsvrouw is een wijze beslissing hoor...er zijn leukere zaken die je kunt doen...lieve groetjes...

Gepost door: Yolanda | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.