17-09-07

weekend

Hoi,

Het weekend is weeral voorbij. Zaterdag moest mijn ventje in dan namiddag biljarten en hij heeft gewonnen, de rest van zijn team maten niet, dat is wel spijtig maarja, eerste wedstrijd van het team in Nederland, er kan nog heel veel gebeuren he. Zondag moesten we naar het doopfeestje van Ube (eerste kindje van mijn jongste zus). Het was een mooie viering, ik vond het wel spijtig dat het niet echt iets persoonlijk was. Vroeger was het een viering voor 1 kindje, tegenwoordig nemen ze er 3 tegelijk. Ik vind dat eerlijk gezegd maar niets, mja ze zullen anders te veel werk hebben zeker. Nadien was er een klein feestje met koud buffet, het was lekker. We waren al op tijd terug thuis. Het is toch vermoeiend.

En ik hoor er precies niet meer echt bij. Sinds mijn mama overleden is, voel ik me het 5de wiel aan de wagen. We wonen niet zo heel dichtbij mijn papa en mijn zussen en ik ben van niets meer op de hoogte. Mijn mama belde meestal wel een keertje in de week en ik naar haar, nu valt dat weg en mijn papa is niet zo'n beller. Ik weet wel dat het niet zo is maar toch voel ik het zo, dat doet me pijn. Op zo'n dagen als gisteren is het gemis nog eens zo groot, ik weet er zullen nog veel moeilijke dagen komen en we moeten er door maar het is toch niet makkelijk.

Deze week heb ik de late, ik vind dat best wel goed, het is dan rustiger en dat is natuurlijk beter voor mij. Nog 7 dagen werken en dan 2 weken thuis, ik tel al volop af. De laatste vakantie dagen voor dit jaar.

En nu ga ik nog snel naar de bakker en de krantenwinkel.

Lieve groetjes en tot de volgende xxx

11:06 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.