19-09-07

eindelijk

De week is weeral in 2 gesneden. Er is hier eigenlijk niet veel gebeurd sinds maandag. Heb de afgelopen dagen gewerkt met de late en vandaag ben ik een dagje vrij. Normaal zou ik morgen een onderbroken dienst doen maar kreeg gisteren te horen dat dat niet mag omdat ik eerst langs de arbeidsgeneesheer moet passeren. Vorige week maandag mocht het wel, omdat er toen iemand ziek had gebeld. Nu wou ik het doen om ons hoofd uit de nood te helpen en nu mag het ineens niet meer. Iemand die dat begrijpt?

Begin juli hadden we een kast besteld bij Leen Bakker in Breda. Ze zou in augustus geleverd worden. Gisteren belden ze eindelijk dat de kast binnen is. We hadden tussendoor al wel enkele keren gebeld maar er was blijkbaar iets verkeerd gelopen. Het is geen grote kast, gewoon een type dressoir voor op de lege slaapkamer om kleding in te leggen. Kan ik de winter de zomerkleding opbergen en in de zomer de winterkleding.

Verder staat er hier niet veel op het programma. Ben nog een beetje aan het wassen en na de middag nog eens langs de bibliotheek passeren. Nu ik terug aan het werk ben is er voor lezen niet zo veel tijd meer over dus maar een boek minder meebrengen.

Voila dat was het weer voor vandaag. Ik wens iedereen nog een aangename woensdag en tot de volgende keer

Liefs xxx

11:03 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zou je niet beter in de winter de winterkleding opbergen,en in de zomer de zomerkleding ?Daar lijkt het tegenwoordig wel wat op...

Gepost door: Christel | 19-09-07

*** Hopelijk is alles al in de kast geraakt ...
Of moet ik even komen helpen !
Zal het straks wel horen zeker .
Je zal blij zijn mij te zien , dat weet ik zeker ...
Dan mag je bijna naar huis hé ...
Groetjes en tot straks

Gepost door: madeliefje | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.