26-09-07

verkouden

Goedemiddag,

Toen ik vanmorgen opstond had ik een verschrikkelijk zwaar hoofd en barstende hoofdpijn, ben nog even blijven liggen maar kreeg zo'n niesbuien dat ik maar opgestaan ben. Eerst dacht ik aan allergie, maar na het innemen van een pilletje bleef het niezen aanhouden, zelfs nu nog, heel mijn neus zit strop en mijn hoofd staat precies op springen door de druk, hoofdpijn is gelukkig wel minder. Dus geen allergie maar wel een verkoudheid, zoals zo vele mensen in deze periode. En dat in mijn verlof pfff. Mja liever nu dan dat ik aan het werk ben. Hopelijk ben ik vrijdag beter want dan moeten we naar een feest, mijn schoonbroer wordt dan 50 en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Vrijdag is er normaal ook een reünie met enkele oud-leerlingen, ik vind het heel spijtig dat ik er niet bij kan zijn en ik hoop dat ze heel snel een herhaling laten passeren en heel veel foto's trekken zodat ze me die door kunnen mailen, kan ik toch nog iets van de sfeer opsnuiven. Ik ben er zeker van dat ze een fijne avond zullen hebben.

Afgelopen dagen is er niet zo heel veel gebeurd, buiten het piekeren dan. Ik ben er nog steeds niet uit, morgenvoormiddag ga ik eens naar het ziekenfonds om te informeren en na de middag naar de RVA. Misschien is er dan wat meer klaarheid in mijn hoofdje.

Het is hier moeilijk typen met een kleine, ondeugende kater die mee wil helpen. Ik heb er mijn handen mee vol. Nu mag hij al buiten maar toch zit hij liever binnen. Een boek lezen is een ramp, hij gaat elke keer net in het midden van de pagina zitten. Hij doet ook heel goed dienst als perforator haha.

Alé dit was het dan al weer, ik ga me nog even op de zetel leggen, met een kop warme thee met honing, daar zal ik wel van op kikkeren hoop ik.

Heel veel liefs en tot...?

 

14:16 Gepost door phoebe in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Hallo,

Via de blog van Christel heb ik de jouwe gevonden, eigenlijk wel een leuk initiatief dat jullie genomen hebben. Denk steeds dat ik het zelf niet zou kunnen volhouden om regelmatig zulke berichtjes te plaatsen.

Ivm de klasreunïe, 'k ga m'n best doen om leuke foto's te maken en zal ze jou zeker doormailen.
We zouden morgen ook een datum uitpikken om het volgend jaar nog een keertje over te doen zodra ik die weet komt die ook jou richting uit.

'k Wil je toch nog veel succes wensen met de moeilijke keuze waar je voor staat.
Verzorg je goed!

Groetjes Inge

Gepost door: Inge | 27-09-07

... Ik hoop dat het intussen wat helderder is geworden in je hoofd ... en dat de verkoudheid genezen is. Dat kan je nu immers wel missen.
Lieve groetjes

Gepost door: ann | 28-09-07

Hallo !
Ik hoop dat je verkoudheid al wat beter is... wens je een fijn weekend toe!
Groetjes, Mieneke

Gepost door: mieneke | 29-09-07

Hallo kathleen Ik hoop dat het intussen wat bete is geworden in je hoofd ... en dat de verkoudheid bijna genezen is.
Nog een fijn weekend
Groetjed Rita

Gepost door: Rita | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.